Tarieven voor MDMA-therapie bij Make Sense

Pakketprijs 775,- 

We bieden een voordelige pakketprijs, waarbij de volgende onderdelen zijn inbegrepen:

  1. Intakegesprek (1-1,5 uur): We beginnen met een uitgebreid intakegesprek waarin we jouw behoeften, doelen en verwachtingen bespreken. Dit gesprek stelt ons in staat om een beter begrip te krijgen van jouw specifieke situatie en om de sessie op maat af te stemmen.

  2. Ondersteuning via mail/whatsapp/telefoon: Voorafgaand aan de sessie, tijdens de sessie en ook na afloop staan we klaar om jou te ondersteunen. Via verschillende communicatiekanalen zoals e-mail, chat of telefoon bieden we continuïteit in de begeleiding, zodat je indien nodig vragen kunt stellen, zorgen kunt delen of extra ondersteuning kunt vragen.

  3. MDMA-sessie (5-6 uur): Het hart van het pakket is de MDMA-sessie zelf. Tijdens deze sessie ervaar je de therapeutische voordelen van MDMA, waarbij je begeleid wordt door onze therapeut. We creëren een veilige en ondersteunende omgeving waarin je je kunt overgeven aan de ervaring en diepgaande inzichten en heling kunt ervaren.

  4. Nazorg en één integratiegesprek (45-60 min.): Na de sessie is nazorg van groot belang. We bieden ondersteuning bij het integreren van de ervaring en de verkregen inzichten in je dagelijks leven. Dit omvat in elk geval één integratiegesprek waarin we de sessie evalueren, eventuele vragen beantwoorden en samenwerken aan het implementeren van wat je hebt geleerd tijdens de sessie. Indien je meerdere integratiegesprekken wenst, zijn deze los bij te boeken (zie prijslijst).

Onze pakketprijs omvat alle essentiële onderdelen, zodat je gedurende het hele proces de nodige ondersteuning en begeleiding ontvangt.

Tarieven:

MDMA-sessie (5 à 6 uur) : 650,-

Intakegesprek (1 à 1.5 uur): 90,-

Integratiegesprek (45 à 60 min): 90,-

Pakketprijs (incl. intake, ondersteuning, MDMA-sessie, nazorg en één integratiegesprek):  775,- 

DUO-sessie met partner (relatietherapie): €1150,- (inclusief intake)

Toeslag tweede therapeut (indien nodig of gewenst): 250,-

Betaling dient voorafgaand aan de sessie te worden voldaan via een factuur.

*Ben je een zakelijke klant en wil je de kosten als bedrijfskosten rekenen? Klik hier voor onze zakelijke tarieven.